Nizke temperature Od: 24-03-2018 00:00 Do: 07:59 Opozorilo za: Nizke temperature Stopnja: Rumena info button

Nizke temperature lahko vplivajo na zdravstveno stanje obutljivejega dela populacije. Priporoamo topla in suha oblaila in obutev. Uporabljajte bolj mastne kreme za obraz in izpostavljene dele telesa.

Cumulus realtime gadget

day nightCumulus realtime gadget je Gadget - namizni pripomoek za Windows 7 in Windows Vista operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo morate prenesti in intalirati Cumulus realtime gadget. V nastavitvah (Options), nastavite Realtime.txt URL, kot prikazuje spodnja slika. as osveitve podatkov (Update Interval) si nastavite po elji. Nastavitve potrdite s pritiskom na gumb "OK". Gadget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

gadgetoptions

Avtor brezplane aplikacije Cumulus realtime gadget je Daniel Lintott.

Sunbird Widget

sunbird Yahoo! Widgets je aplikacija za Windows in Mac OS operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo potrebujete aplikacijo Yahoo! Widgets, in dodatek Sunbird Widget.

Po uspeni intalaciji programa Yahoo! Widget le-tega poenite. Nato odprite Sunbird Widget (Open Widget... in izberite Sunbird.widget). V nastavitvah, v zavihku Data URLs, nastavite Realtime data URL in Cumulus Extra data URL, kot prikazuje spodnja slika. Vse ostale nastavitve si lahko nastavite po elji. Na koncu shranite s pritiskom na gumb "Save". Widget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

sunbirdoptions