full screen background image
Dež Od: 13-10-2015 07:00 Do: 23:59 Opozorilo za: Dež Stopnja: Rumena info button
količina padavin : od 25 do 50 mm/24h.
Obalni dogodek Od: 13-10-2015 20:00 Do: 23:59 Opozorilo za: Obalni dogodek Stopnja: Rumena info button
Nevihte Od: 13-10-2015 19:00 Do: 23:59 Opozorilo za: Nevihte Stopnja: Rumena info button
Možne so krajevne nevihte z lokalnimi nalivi in močnejšimi sunki vetra. 

Cumulus realtime gadget

day nightCumulus realtime gadget je Gadget - namizni pripomoček za Windows 7 in Windows Vista operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo morate prenesti in inštalirati Cumulus realtime gadget. V nastavitvah (Options), nastavite Realtime.txt URL, kot prikazuje spodnja slika. Čas osvežitve podatkov (Update Interval) si nastavite po želji. Nastavitve potrdite s pritiskom na gumb "OK". Gadget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

gadgetoptions

Avtor brezplačne aplikacije Cumulus realtime gadget je Daniel Lintott.

Sunbird Widget

sunbird Yahoo! Widgets je aplikacija za Windows in Mac OS operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo potrebujete aplikacijo Yahoo! Widgets, in dodatek Sunbird Widget.

Po uspešni inštalaciji programa Yahoo! Widget le-tega poženite. Nato odprite Sunbird Widget (Open Widget... in izberite Sunbird.widget). V nastavitvah, v zavihku Data URLs, nastavite Realtime data URL in Cumulus Extra data URL, kot prikazuje spodnja slika. Vse ostale nastavitve si lahko nastavite po želji. Na koncu shranite s pritiskom na gumb "Save". Widget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

sunbirdoptions